Werkwijze en tarieven


Werkwijze


Gesprekken vinden in beginsel plaats bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. We maken eerst kennis en bekijken of, en op welke wijze, ik iets voor u kan betekenen. Wanneer u vervolgens besluit om met mij in zee te gaan, maken we heldere afspraken over het vervolg.


Voor het maken van een afspraak of voor het stellen van uw vragen, kunt u mij mailen of bellen. U kunt ook afspreken in de avonduren, wanneer u dat beter uitkomt.Wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met me op:


telefoon 06 22 60 75 52; of

e-mail a.manders@ervenenzo.nlTarieven


Een eerste, verkennend gesprek is vrijblijvend. Daar zijn, behoudens eventuele reiskosten, geen kosten aan verbonden.

Wanneer ik voor u aan de slag ga om een nalatenschap af te wikkelen of u hierbij te begeleiden, werk ik op basis van een uurtarief. Dit bedraagt € 130,00 inclusief BTW.  U ontvangt elke maand een factuur, met een specificatie van de verrichte werkzaamheden en gemaakte uren.


Voor oriënterende afspraken binnen de gemeentes Someren en Asten reken ik geen reiskosten. Voor oriënterende afspraken buiten de gemeentes Someren en Asten breng ik

€ 75,00, inclusief BTW in rekening. Erven en zo  |  mw. mr. Anja Manders  |   Telefoon: 06 - 22 60 75 52  | Mail: info@ervenenzo.nl